Imanje Lotus Garden
Dobrodošli na imanje Lotus Garden.

Lotus Garden ponude i usluge

Image

SPECIJALNA LOTUS PONUDA DOBRODOŠLICE

Dnevna karta za jednu osobu sa korišćenjem bazena uz Lotus smoothie dobrodošlice, voće i ručak, uključeno u ponudu za 5.000 dinara.

Noćenje za jednu osobu sa korišćenjem bazena uz Lotus smoothie dobrodošlice i voće, uključeno u ponudu za 7.000 dinara.

Noćenje za dve osobe sa korišćenjem bazena uz Lotus smoothie dobrodošlice i voće, uključeno u ponudu za 14.000 dinara.

Image

Joga i reiki

Povratak prirodi idealan je za buđenje naših skrivenih potencijala. Za sve poklonike drevne nauke o osnaživanju tela, uma i duha, omogućili smo sesije joge koje vode renomirani joga instruktori. Ponudu smo obogatili i blagotvornim reiki tretmanima, sa željom da se napunite pozitivnom energijom i uplovite u prijatan osećaj opuštenosti.

Image

Masaže

U Lotus Gardenu za potpuno uživanje preporučujemo masaže u našem prijatnom ambijentu, uz laganu muziku i blage mirise aromatičnih ulja.

Relax, sportska, terapeutska masaža će upotpuniti kompletan ugođaj i učiniti da vam boravak na ovom prelepom mestu bude savršen.

Image

Radionice zdrave hrane

Vrhunski kulinarski eksperti u Lotus Gardenu pokazaće vam kako da pripremite zdrave specijalitete koji će zadovoljiti i najprefinjenije ukuse istinskih gurmana. Otkrićemo vam jednu tajnu - naša sveža i uvek ukusna jela pripremljena su od posebnih sastojaka, od povrća i voća koje brižljivo gajimo u našoj bašti. Za nas je gastronomija ljubav, uživanje, umetnost - radujemo se da je podelimo sa vama i budemo deo vašeg nezaboravnog kulinarskog iskustva.

Team Bulding Lotus Garden

Sale za događaje

Lotus Garden prostire se na površini od 2ha i sadrži nekoliko objekata namenjenih za organizaciju rođendana, krštenja, manja bajkovita venčanja, korporativnih proslava, radionica, team building aktivnosti i ostalih vidova proslava. I vi želite da organizujete vaše radionice ili team buildinge u Lotus Gardenu? Tu smo za vas, da se prilagodimo vašim željama i zahtevima i osmislimo i realizujemo najbolji koncept. Želite da vaš poseban dan, poput rođendana ili svadbe, organizujete na jedinstvenoj lokaciji i gostima priredite posebno iskustvo? Lotus Garden je odličan izbor - biće nam zadovoljstvo da vas ugostimo.

Cena na upit

Zivotinjski vrt

Oaza za životinje

Našu ponudu smo upotpunili sa domaćim životinjama koje su u odvojenom delu, a opet ukoliko želite možete ih posetiti, pomaziti ili samo jednostavno uživati u njihovom društvu. Našu životinjsku oazu na imanju čine: poni "Gricko", dve patuljaste koze "Koza" i "Nostra", dva pauna, severnoamerička patke Karolinke, svilene kokoške poreklom iz istočne Azije i patuljaste koke Kikirezi

Image

Sportske aktivnosti

Uživate u prirodi, ali ipak volite aktivan odmor? Pored prilike da dan započnete plivanjem u velikom otvorenom bazenu, s pogledom na očaravajuću prirodu, za vas smo omogućili i vožnju bicikla, vežbanje na posebno odvojenom delu kompleksa, kao i opciju organizacije fit kampova. Ukoliko aktivan odmor ne možete da zamislite bez svog ljubimca, onda vas sigurno raduje da je Lotus Garden pet friendly i da su vaši četvoronožni prijatelji i više nego dobrodošli.